I år hålls SBSVs årsmöte den 11 maj på Sundsgården, söder om Helsingborg. Programmet kommer utöver sedvanliga årsmötesförhandlingar även att innehålla spännande föreläsningar i ämnen som är aktuella i branschen.

Bland annat kommer Infra Sweden att informera om projekt som de finansierar, men också om hur man kan söka medel från deras fonder. Vi skall också fördjupa oss i Olycksstatistik i Sverige och internationellt. En projektidé kring Aktivt ljus har rönt stort intresse och vi kommer att ge mer information om det. Vi kommer också prata om ny teknik och myndighetsnytt.

En intressant workshop kommer att ledas av Eva Liljegren. Nationell åtgärdsplanerare på Trafikverket och ansvarig för Trafikverkets nya rapport Trafikolyckor vid vägarbeten 2003-2021. Diskussionen kommer även att omfatta Trafikverkets handlingsplan.

På kvällen arrangeras på sedvanligt vis en middag till självkostnadspris. Den kryddas med ”Skrönor och historier från RÅÅ” som har en spännande historia i gränslandet mellan olika makter”.

Har du inte anmält dig än så är det hög tid. Det blir alltid intressanta diskussioner. Du anmäler dig via detta formulär. Vi är tacksamma om du fyller i formuläret även om du inte skall delta (det tar max en minut).

För att boka boende mejlar du Hanna.Karlsson@sundsgarden.se och anger SBSV. För er som inte kan delta på plats finns möjlighet att delta på Teams.

Varmt välkommen!

Thomas, Göran och Christer